Jsme specialisté na italskou kávu.
Víme, co prodáváme!
Kávy značek Lavazza, Illy, Segafredo, Bristot, LuCaffe, Hausbrandt, Danesi, Izzo Caffé, Dallmayr, MAURO Caffé, Tre Forze!, Udinese, Costadoro, La Brasiliana, Musseti Caffé, Nannini Caffé, Parana Caffé, Badilatti Caffé, Caffé L´Antico, Gimoka, Pellini, Caffé del Dodge, Passalacqua Caffé, Blaser Caffé, Caffé Ambrosiano, Diemme Caffé, Martella Caffé
- Úvod
- Káva
- Mletá káva
- Moka Kavovar Caffettiera Moka 1/2
Moka Kavovar Caffettiera Moka 1/2
- Akce

- Kompletní specifikace
- Moka Kavovar Caffettiera Moka 1/2Skladem139,00 Kč114,88 Kč bez DPH
Moka Kavovar Caffettiera Moka 1/2,na 1/2 šálku espresso
Nemyjte v myčce. Zvenku lze čistit běžnými prostředky, uvnitř pouze vodou.
Tradiční kávovary Espresso se vyrábí z upraveného hliníku nebo nerez oceli.
POKYNY K POUŽÍVÁNÍ A ÚDRŽBĚ:
Kávovar otevřete, do spodní části nalijte vodu až k rysce nebo k úrovni ventilku. Vložte trychtýřek s filtrem a naplňte jej kávou. Kávu neumačkávejte. Zkontrolujte, zda filtrová destička a těsnění sedí správně na spodku horní nádoby.
Našroubujte horní nádobu a dejte kávovar vařit na mírném ohni.
Asi po 4 minutách (podle velikosti a typu plotny) se káva začne vařit. Komínkem vystoupá do horní nádoby a bude příjemně vonět.
Jakmile je káva hotova, stáhněte kávovar z plotny, aby se nepřipálila.
JAKOU KÁVU POUŽÍT:
Doporučujeme italskou kávu na ESPRESSO. Je více pražená a hrubě mletá. V žádném případě nedoporučujeme kávové výtažky a německé směsi! Pro ESPRESSO jsou příliš nakyslé a jemné, mohou ucpat filtry a poškodit kávovar.
PRVNÍ VAŘENÍ:
Pro první vaření doporučujeme použít menší množství kávy a tuto várku vylít. Teprve při druhém a dalším vaření začne mít káva správnou chuť. Kávovar myjte jen vodou. Neodstraňujte kávovou patinu uvnitř horní nádoby, zlepšuje chuť kávy. Naopak udržujte v čistotě filtry a těsnění proti zanesení. Vnější část kávovaru můžete mýt prostředky na nádobí.
Před každým vařením se ujistěte, že nechybí žádná část kávovaru, a že jste kávovar naplnili vodou i kávou!